Interior Design - kreativ indretning

Hos Imminent Projects får du professionel og kreativ hjælp til indretningen af dit hjem eller din virksomhed. I mit arbejde med interior design har jeg særligt fokus på godt håndværk og æstetik, og jeg tror på bæredygtige ideer og løsninger. Læs mere om min baggrund og vision her

En kreativ idé vil kunne aktiveres på mange forskellige måder. Klik på billederne nedenfor og se, hvad jeg har udrettet for forskellige kunder – både til privat og erhverv. Hvis der skulle dukke et spørgsmål op, så tag fat i mig

1. INDRETNINGSMØDE

Alle indretningsprojekter starter med et møde. Jeg kommer på besøg hos jer og hører mere om jeres ønsker til indretning af privat bolig eller arbejdsplads. Undervejs i processen skitserer jeg og tager fotos for at sikre et grundlag at kunne arbejde videre ud fra.


2. PRÆSENTATION AF DESIGNOPLÆG

Jeg lavet et oplæg på farvetema, moodboards til hvert rum samt konkrete ideer til indkøb af møbler og accessories.


3. PRÆSENTATION AF DESIGNOPLÆG

Jeg laver en designplan fra start til slut og sørger for den røde tråd. Jeg leverer plancher med prisangivelser på henholdsvis budget vs. luksus version. I får desuden oplysning om farver med angivelse af farvekoder til maling etc. samt forslag til udsmykning/kunst til væggene. Desuden kan jeg levere design/skitser på nye custommade møbler, der skal designes og speciallaves til jer samt priser på diverse mindre kreative projekter, der måtte indgå (fx syning og opmåling af hynder til nye custommade møbler, hynde, puder etc.).


4. EFFEKTUERING OG BESTILLING

Vi taler sammen og bliver enige om den endelig indretning/design og de bestillinger, der måtte indgå.


5. AFSLUTNING

Jeg følger alle projekter til dørs og sikrer den bedste overlevering. Det betyder ofte et afslutningsmøde, hvor vi i fællesskab sikrer, at alle nye tiltag mv. har fået den rette placering.


PRIS – OPTSTARTSPAKKE

Min. 2 timer: 3000 kr. inkl. moms

(Herefter 850,- kr. i timen inkl. moms + kørsel 4,50 kr pr. km.)

 I denne pakke er der inkluderet:

– Et møde hos jer (i Storkøbenhavn).

– Små konkrete løsningsforslag, på baggrund af jeres ønsker og behov.

– Kort handlingsplan til jer efter mødet.

Dette er ikke inkluderet:

– Bestilling af møbler og interiør.

– Styling og indretning af virksomhed/hjem.

En fast pakkepris kan aftales efter det indledende møde, alt efter projektet størrelse.


PRIS – STØRRE PROJEKTER

Jeg udarbejder et tilbud på design- og indretningsprojekt ud fra jeres ønsker og behov. På disse projekter kan jeg tilbyde op til 20 % rabat på indkøb af forskellige møbler og interior brands. I kan se nogle af mulighederne i shoppen.